Forside Nyheder

Køerne efter PS4 fortsatte fredag
PS4-køen ved Gamestop i Rødovre Centrum. Foto: recordere.dk 


Det er sjældent at vi i Danmark kan opleve lange køer til en enkelt produkt-lancering, men det kunne PlayStation 4 trække.


Så oprindt dagen, som mange danske spilfans har ventet på. Sony har sendt sin nye spillekonsol PlayStation 4 på gaden i Danmark.


PlayStation 4 tilhører en helt ny generation af spilkonsoller. Konsollen er ti gange kraftigere end sin forgænger, PlayStation 3, der udkom for syv år siden.


Se også: Anmeldelse af PS4


De første PS4-kasser blev langet over disken ved midnat. Billedet ovenfor stammer fra køen hos GameStop i Rødovre Centrum, hvor der på det tidspunkt var 60-70 mennesker i kø, fortrinsvis for at afhente deres forudbestillinger.


Andre har fået deres PS4 med posten i går og i dag.


Sony fortæller at over hele landet har folk ligget i kø natten natten over, for at blive blandt de første til at tage den nye PlayStation 4 med hjem. 


Elgiganten havde valgt at sætte en portion på 1300 styk PS4 til salg i kædens butikker, og det gav kø ved åbningen billederne herunder er fra Elgiganten i Kolding her til morgen. 


 
Galleri: Kø ved Elgiganten i Kolding her til formiddag


 

Annonce:
Forrige artikelFona solgte brugt som nyt igen igen
Næste artikelDin tilmelding er registreret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.