Facebook har købt Moves


Droner, messengerklienter og nu også fitness. Facebook er ved at købe sig ind i alt andet end sociale netværk.


Det ser ud som om, Zuckerberg og co. har fundet ud af for længst, at sociale medier ikke nødvendigvis er fremtiden. De har netop købt Moves, en af de mest populære apps, der tracker dine bevægelser og holder styr på din motion.


På samme måde som Instagram og WhatsApp kommer Moves til at køre som uafhængig enhed til at starte med, det skriver firmaet på deres blog.


Men der er ikke nogen tvivl om at købet af Moves med al tydelighed viser, at Facebook er ved at forberede sig på fremtiden med en bred portefølje af forretningsområder. For kun kort tid siden købte de britiske Ascentia, et firma, der laver droner. De skal bruges til at bringe Internet-forbindelser til de egne af verden, hvor bredbånd er svært at udbrede.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.