Forside Nyheder

Her er Microsofts seks første, eksklusive tv-serier


Indtil videre har vi kun kendt til to projekter, som Microsoft vil putte på Xbox som originalt indhold.


Den ene er den med spænding ventede, Steven Spielberg-producerede tv-serie baseret på Halo-spillene, den anden er en dokumentarfilm om forsøget på at finde den legendariske dynge E.T.-spil til Atari 2600, der blev smidt ud i starten af firserne.


Men nu har Bloomberg fået opsnuset lidt mere nyt om, hvad Microsoft har på programmet. Og det ser spændende ud.


Der er f.eks. en serie under udvikling baseret på komikernetværket JASH, der blandt andet tæller Michael Cera, Sarah Silverman og Reggie Watts som medlemmer.


Et andet sjovt projekt under udvikling er en stop-motion-serie fra skuespilleren og nørd-ikonet Seth Green. Hvis man kender hans Robot Chicken-serie, ved man hvor sjovt det kan blive.


Microsoft har angiveligt også sat sig på rettighederne til en amerikansk version af den svenske robot/replikant-serie Äkta Människor, der kommer til at hedde Humans.


I en helt anden boldgade kommer der to reality-serier, en om fodbold, der hedder Every Street United, og Fearless, der følger en australsk dykker ved navn Paul de Gelder.


Ud over disse seks serier kommer der i juni live-dækning af Bonnaroo-musikfestivalen i USA, og der går rygter om en Halo-film (ud over serien), som Ridley Scott skulle producere. Det viser sig også, at dokumentarfilmen om Atari er en del af en hel decideret dokumentar-serie. Så der er nok at vente på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.