Forside Nyheder

Robotten der renser din grill
Grillbot fås i sort og rød 


Mangler du gaven til manden der troede han havde alt, så kommer her robotten der renser grillen til sommer.


Glem alt om skurebørster, svampe og knofedt. Placer Grillbot på din grillrist – kold eller varm – og lad den rengøre risten for dig. Sådan lyder salgsargumenterne for en af sommerens gadgets, til manden der troede han havde alt.


Grillbot er udstyret med tre kraftfulde motorer og metalbørster og klarer ifølge importøren derfor hurtigt rengøringsopgaven.


Alt hvad du skal gøre er, at placere Grillbot på risten. Tryk på knappen (én gang for 10 minutters rengøring, to gange for 20 minutter, tre gange for en 30 minutters rengøring). Luk låget og lad Grillbot klare arbejdet for dig.


Du kan bruge Grillbot til alle grilltyper, der er udstyret med låg, uanset om det er gas, elektrisk eller kul. Den tåler temperaturer på op til 120 grader, så grillen behøver ikke være helt afkølet før brug. En alarm advarer hvis robotten føler at der er for varmt.


De tre elektriske motorer roterer uafhængigt af hinanden og gør at børsterne, der også fungerer som hjul, sørger for at risten ikke kun bliver børstet i én retning. Børsterne kan aftages og rengøres, og kan puttes i opvaskemaskinen.


 


 

Grillbot på arbejde 


 


Pris og tilgængelighed


Grillbot fås i sort og rød, koster vejl. kr. 1.199,-


De kommer i de danske butikker i midten af juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.