Forside Nyheder

Ombytning: Ventetid på ny iPhone-lader
Kunder hos Humac i Rødovre Centrum stod forventningsfulde i kø for at få ombyttet deres iPhone ladere, men måtte gå skuffede hjem igen. Foto: recordere.dk 


Apple har iværksat et ombytningsprogram på de opladere til iPhone der kan udgøre en sikkerhedsrisiko, men der er ventetid på en ny.


Recordere.dk besøgte Humac i Rødovre Centrum for at få byttet en lader, og selvom køen var lang, var det ikke nye ladere der blev langet over disken.


Apples ombytningsprogram gør nemlig at de gamle USB-laderne skal sendes til Apples centrallager i Paris, før der kommer nye retur.


En rejse som tager ca. 5 dage, og derfor var flere kunder vi talte med skuffede over udsigten til både at vente på en ny lader og endnu en tur ind i butikken for at afhente den.


Hos Humac undskylder de på forhånd besvær og ventetid, selvom det er en proces de ikke selv er herre over.


“Det kom som en lige så stor overraskelse for os. Apple er jo kendt for ikke at fortælle om deres planer i god tid, og vi fik altså først meddelelsen fredag klokken 9.40. Det var 20 minutter før vi åbnede”, fortæller country manager i Humac, Michael Bech, til tv2.dk, og fortsætter:


“Siden da har vi nærmest ikke lavet andet end at tage imod opladere”.


På recordere.dk’s facebook side, skriver en bruger:


“Har to der skal byttes og 50 km. til nærmeste æble servicecenter”, så han må forberede sig på at tilbagelægge sammenlagt 200 km., eller af egen lomme bestille to nye ladere, og spare benzinen.


Humac sender iøvrigt en SMS når den nye lader er klar til afhentning.


Læs om ombytningen af iPhone-ladere her. 


 


 
Galleri: Sådan ser en defekt lader ud (foto: recordere.dk)

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.