Forside Nyheder

YouSee bland-selv til familiens mobiler


 


YouSee udvider nu selvbetjeningen på mobil, og nu kan kunder selv blande abonnementerne i familie-pakken efter behov.


I foråret 2014 kom den første bland-selv løsning til YouSee Mobil, og siden er der kommet 10.000 nye kunder til. Den succes vil tv, internet og tele-leverandøren gerne forfølge.


Derfor udvides Bland Selv-konceptet på mobilen nu, så kunderne selv kan sammensætte en familiepakke bestående af de abonnementer, der passer til familiens behov.


?At få succes på et udfordret mobilmarked er ikke let. Men vi har med Bland Selv defineret et helt nyt koncept, som både adskiller os fra konkurrenterne og tiltrækker nye kunder. Derfor giver det rigtig god mening, at vi nu udvider det til også at inkludere fordele for familien?, fortæller Kasper Ørtvig, direktør for YouSee Mobil.


Valgfriheden i de nye familiepakker går ud på, at kunderne frit kan blande sig til en løsning med udgangspunkt i tre af de eksisterende mobilabonnementer. Der betales fuld pris for første abonnement, hvorefter der gives en fast rabat på 50 kr. på de efterfølgende. Derudover får alle i familien adgang til det nye YouSee Play Musik samt en valgfri film hver måned på YouSee Play.


Det nye produkt kaldes Familiefordel.


 


 Fakta om YouSee Mobil Familiefordel  • Familiepakken kan frit sammensættes af abonnementerne: Mellem (149 kr.), Stor (199 kr.) og Stor+ Europa (299 kr.). Uanset hvad man vælger, er der 50 kr. rabat fra andet abonnement til og med det femte.

  • Der er fri tale familiemedlemmerne imellem. Det sker via YouSee til YouSee, der ligeledes giver fri tale til alle med et YouSee-mobilabonnement.

  • Underholdning: Fri adgang til YouSee Play Musik samt en YouSee Play film-gavekode om måneden til alle i familien

  • 4G-dækning

  • Fem timers tale fra Danmark til 70 forskellige lande

  • Bland Selv på taletid og data: Muligheden for at bytte taletid ud med mere data og omvendt.

  • Lanceringstilbud: 1 kr. i oprettelse på alle familieabonnementer. Normal pris 99kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.