Forside CES CES 2015

Sjove ting, vi fandt på CES – Del 3Det er altid nede bagerst i hallerne på CES, man finder de originale idéer og små, håbefulde producenter, der ofte kan være meget mere interessante end de store kanoner. I år var der igen masser af hente, ofte ting, der kun kan købes via firmaets hjemmeside eller store e-butikker som Amazon. Her kommer de næste tre ting fra årets jagt på CES’ hemmeligheder.


 


Det måtte jo komme. I strømmen af health- og selvmålings-gadgets kan man nu få et termometer, der kan stikkes i en iPhone. Det smarte ved det intelligente termometer er, at den medfølgende app kan tracke temperaturer over længere tid og lignende, hvilket måske gør det en lillebitte smule lettere at være syg. Den hedder iThermo og kommer fra Odoyo.


 


Hvorfor købe en stereobænk eller et tv-møbel OG en soundbar? Hvorfor ikke bare købe ét møbel med en soundbar? Det er idéen bag disse produkter fra Somle, som firmaet påstår kan konkurrere på lydkvalitet med de tunge drenge. De ser ved første øjekast dog kun ud til at understøtte Bluetooth.


 


Ville du købe noget fra dette High-end Audio-firma? Man skal i hvert fald være sikker på at få reklamationsretten på plads først. I virkeligheden skal firmaets navn formentlig udtales ligesom “Live”

Annonce:
Forrige artikel360-graders-højttalere for entusiasterne
Næste artikelPas på Sonos, nu kommer Raumfeld
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.