Forside Indhold og distribution Musik

Musiktjenesten Deezer amok: FLAC streaming til alle Sonos

 

Deezer bliver verdens største streaming-tjeneste for musik i lossless FLAC – men i første omgang kun på Sonos.

Streamingtjenesten Deezer havde tyvstartet i USA, men nu går de ud globalt, med streaming i lossless FLAC format.

Deezer Elite hedder den nye gren af musiktjenesten, der i første omgang tilbydes Sonos-brugere verden over. Tilgængelig i 150 lande bliver de dermed verdens største streaming-tjeneste indenfor lossless FLAC.

I første fase vil nuværende brugere af Deezer Premium+ (kr. 99/måned) blive tilbudt at opgradere til Deezer Elite.

Herefter vil der være adgang til Deezers 35 mio. albums i lossless FLAC med en streaming-hastighed på 1.411 kbps eller derover. Dette i et eller flere rum med Sonos musiksystem.

“Vi er glade for at Deezer presser på for endnu bedre kvalitet, og bringer Deezer Elite ud til Sonos kunder i hele verden”, lyder det fra Sonos CEO John MacFarlane, og supplerer med at der er god momentum i udviklingen indenfor streaming lige nu.

En undersøgelse blandt de amerikanske brugere af Deezer Elite FLAC-streaming nåede konklusionen at: 91% af brugerne kan høre forskel.

 

Pris og tilgængelighed

Deezer Elite lanceres d. 19. marts 2015.

Brugere af Deezer Premium+ vil blive tilbudt opgradering til Deezer Elite. Tegnes et årsabonnement, vil det første år være til prisen på Premium+. Hvad prisen bliver fra 2. år er endnu ikke oplyst.

Brugere med et prøveabonnement på Deezer vil blive tilbudt Elite til en endnu ikke annonceret pris.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.