Forside * Nyheder

Nyt Pebble-ur storhitter på Kickstarter

-

Som vil kunne rapportere i går, har folkene bag Pebble-urene annonceret et nyt ur i dag.

Ganske som forventet har Pebble Time, som uret hedder, en farveskærm. Den er dog stadig baseret på e-ink-teknologi, hvilket betyder, at den lange batterilevetid skulle være intakt.

Derudover har uret også fået en mikrofon om bord, der gør det muligt at diktere sms?er og lignende. Denne funktion fungerer dog kun med Googles stemmegenkendelses-teknologi indtil videre, hvilket betyder, at man kan det hele på Android, men kun diktere emails via Gmail på iOS.

Vi var blevet lovet, at den nye Pebble-model ville have en helt ny tilgang til brugerfladen, og det er næsten også rigtigt. I stedet for et indeks over apps, er Pebble Time baseret på en tidslinje, du kan bevæge dig frem eller tilbage i. Så i stedet for at gå ud af en kalender-app for at tjekke en email, går du blot tilbage til sidst, du havde email-app?en åben. Denne måde at konstruere en brugerflade på er dog ikke HELT ny. Det minder en hel del om de ?cards?, som Android Wear benytter sig af. Man kan dog stadig vælge fra en liste over apps, som der i øvrigt nu kan være installeret ca. 60 af, mod 8 i de gamle modeller.

 

Ny rekord på Kickstarter

Pebble Time er tyndere end sine forgængere, mens skærmen er omsluttet af en bredere metalkant den tidligere. Uret kommer i rød, hvid og sort med standard 22mm-remme, der nemt kan skiftes ud.

Priserne kommer til at ligge på samme niveau som Pebble Steel gør nu.

Ligesom den oprindelige Pebble-model, har Pebble-folkene brugt crowdfunding-websiten Kickstarter til at samle penge ind til produktionen af uret. Det viste sig at være en god strategi. Forudbestillingerne nåede Pebbles mål på 500.000 dollar på bare 17 minutter. Efter en halv time var der samlet 1 million dollar ind. Begge dele er rekord for Kickstarter. I skrivende stund er der samlet næsten 4 mio. dollar ind ? og der er stadig 31 dage tilbage af indsamlingen.

De første Pebble Time-ure forudbestilt via Kickstarter bliver leveret i maj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.