Forside Nyheder

Apple vil streame lokal-tv

-

Apple har taget en beslutning, der måske kommer til at forsinke deres nye tv- tjeneste.

Som det vil være Recorderes læsere bekendt, er Apple på vej med en streaming-tjeneste/app, der skal kunne levere live-tv, så man ikke behøver et kabel-tv-abonnement længere.

Tjenesten vil naturligvis starte i USA, men ifølge Re/Code vil Apple ikke bare lave aftaler med de store tv-stationer på nationalt plan. De her i stedet tænkt sig at lave aftaler direkte med de lokale tv-stationer, samt de regionale udgaver af de nationale tv-netværk som ABC, CBS, Fox og NBC.

Det har både gode og dårlige konsekvenser. Flere medier spekulerer i, at den massive kontrakt-aktivitet dette vil medføre, vil forsinke Apples tv-tjeneste, så den i hvert fald ikke bliver lanceret nu her til WWDC, der begynder 8. juni. I stedet mener f.eks. Engadget at vide, at den kommer i 2016.

Den gode nyhed er naturligvis, at det samme princip formentlig vil gøre sig gældende, når tjenesten rammer lande udenfor USA, sådan at f.eks. TV2-Regionerne ikke blot kan ses på nettet, men også via Apples tjeneste.

Apple forventes dog stadig at afsløre en ny Apple TV-boks 8, juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.