Forside Nyheder

Tidl. chef-designer fra B&O bag nyt Thomson TV med Harman Kardon lyd

-


Galleri: THOMSON A9

 

Nyeste THOMSON TV er designet af Flemming Pedersen (tidl. chef designer fra Bang & Olufsen)

Kinesiske TCL har en ambition om at tage en trendsættende rolle i udformningen af smukke TV, der passer ind i interiøret i dit hjem.

Derfor har de hyret den anderkendte danske chef designer Flemming Møller Pedersen, tidligere Bang & Olufsen, som direktør for afdelingen Creative Center hos TCL.

Første produkt er det nye 55″ 4K Ultra HD SmartTV fra THOMSON, der byder på 4K UHD og Quantum Dot teknologi med fokus på billedkvalitet. Med lyd af Harman Kardon.

Det er et 360 grader design, det vil sige at TV’et designet til at kunne ses fra alle vinkler. Sider og ikke mindst bagsiden er også “pænt pakket ind”. Kablerne bagpå skjules af en bagbeklædning fastgjort med magneter.

Harman Kardon har været med i hele udviklingen af lydsystemet på 2 x 30w, der har fået “Level A” stempel fra Harman Kardon. Dette sikrer en helt uhørt lydoplevelse i forhold til de fleste af dagens TV. Fra starten var det et krav, at lydoplevelse skulle være i særklasse.

Flemming fortæller, at dette blev sikret ved bl.a. at højttalerne blev vendt mod brugeren, få ekstra højttaler volume, god bas og sikre klare mellemtoner og diskant.

Alle ændringer blev foretaget i respekt for designet og ønsket om at entrere stuen på en høflig og tankevækkende måde.

“Vi har fra starten set det som en ekstrem styrke, at Flemming har Skandinaviske rødder, idet han dermed kender til de stolte Skandinaviske designtraditioner”, fortæller TCL/Thomson, og fortsætter:

“Som Flemming selv udtaler “Ofte bliver den nordiske design stil udtrykt med tre ord: Less is more”. Nu ser vi det første masseproducerede TV, hvor man kan se effekten af ansættelsen af Flemming M. Pedersen”.

Thomson A9 kommer i 55″ med 4K Ultra HD / Quantum Dot teknologi. Niveau A Harman Kardon 2x30W lydsystem. 1000Hz CMI / HDMI 2.0 / HEVC (kommende standard for 4K videodistribution) / DVB-T2/C/S2 / Quad Core processor / Aktiv 3D mm.

Opdateres til Netflix 4K i 3. kvartal 2015.

 

Pris og tilgængelighed

Thomson A9 kommer i butikkerne i juni måned.

Prisen er ikke oplyst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.