Forside Nyheder

Nu kan du spille som Predator i Mortal Kombat X

-

predJasonGenoplivningen af det klassiske Mortal Kombat-spil er lige blevet lidt sjovere.

En af fordelene ved at spille spillet i 2015 er, at du kan downloade nye karakterer til spillet. Det har indtil videre betydet, at Jason Vorhees fra Fredag d. 13.-filmene er blevet en meget populær figur at spille med.

Nu kommer der dog endnu en film-karakter, der nok skal vække begejstring. Fra tirsdag kan du vælge at spille som en af jæger-krigerne fra Predator-filmene. Som bekendt er de ikke helt uefne, når det gælder nærkamp, så det vil mange sikkert finde fornøjeligt.

Annonce:

Karakteren bliver tilgængelig for ejere af det fulde spil eller Kombat Pack.

Herunder er der en lille trailer for ankomsten af Predator-jægeren, hvor den slås mod…Jason.

Annonce: