Forside Nyheder

Stofa: Bredbånd uden tv klar i år

-

Image2

Stofa gør klar til at sælge internet uden tv. Kravet om en tv-pakke for at få bredbånd forsvinder senere i år.

Allerede her i løbet af 4. kvartal i år er Stofa klar til at tilbyde bredbånd uden tv.

Annonce:

Tidligere har det ikke været teknisk muligt at adskille tv og bredbånd i kabelnettet, men Stofa er nu klar med en løsning, der betyder at godt 100.000 forbrugere, der i dag har eller kan få Stofa kabeltv, om ganske kort tid kan vælge om de både ønsker Stofas tv- og bredbåndsløsninger, eller om de foretrækker at nøjes med bredbånd.

“Vi har længe haft et ønske om, at kunne levere et rent bredbåndsprodukt til de af vores kabeltv-kunder, der alene søger deres digitale oplevelser via internettet. Det har tidligere ikke været teknisk muligt, ligesom vores aftaler med antenneforeningerne ikke har givet rum for det, men det er i store dele af landet heldigvis ikke tilfældet længere”, forklarer Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa, og fortsætter:

“Derfor glæder vi os nu over, at vi i første omgang kan give godt 100.000 familier valget, om de både ønsker Stofas tv- og bredbåndsløsninger, eller om de foretrækker at nøjes med bredbånd”.

De 100.000 hustande der er med i første bølge er Stofas egne kabelnet i byer som: Billund, Faaborg, Næstved, Rødby, Skælskør, Slagelse, Sorø og Sønderborg. Derudover vil det også blive muligt i Antenneforeningen Aarhus, Løkken Antennelaug og Vorbasse Antenneforening.

Øvrige antenneforeninger følger i takt med at de får teknik og aftaler på plads.

 

Se også

Stofa dropper tv-pakkerne

Stor antenneforening bytter Stofa ud for billigere internet

YouSee vil sælge bredbånd uden tv

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.