Forside Indhold og distribution Film

Nye YouSee bredbåndskunder får CMore og 3 mdr. HBO

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Opdateret tirsdag kl. 09:00 – gælder kun nye kunder

Nye bredbåndskunder hos YouSee kan se frem til masser af streaming film og tv.

YouSee giver nu streaming tilbud til bredsbåndskunderne. Nye internet-kunder hos YouSee får adgang til filmtjenesten CMore som en del af abonnementet.

Annonce:

“Vi har længe arbejdet på at komme væk fra at blive betragtet som en traditionel TV-udbyder. I 2016 skal kunderne sige, at YouSee leverer Danmarks bedste underholdning, at vi leverer højhastighedsbredbånd, og at YouSee er nemt at betjene, og kunderne føler sig værdsat”, fortæller YouSee-direktør René Brøchner til business.dk og fortsætter:

“Derfor signalerer vi en ny retning, en ny verden og et nyt YouSee. Vi skal træde i baggrunden, så indholdet kommer frem, og alt, hvad man bruger hos YouSee, skal være ens på alle platforme og på alle typer af skærme”.

Samtidig har YouSee lavet en særaftale med HBO hvor det er muligt for YouSee bredbåndskunder at prøve streaming-tjenesten HBO Nordic i 3 måneder.

YouSee har iøvrigt droppet “fair use” grænserne på bredbånd nu. Så det er bare at streame løs.

 

Se også

YouSee: Ny boks med PVR i starten af næste år

YouSee Play nedlægges

YouSee: Grundpakke-kunder får tv på farten

YouSee vil sælge bredbånd uden tv

 

Fakta

Alle nye bredbåndskunder med tv får som en del af abonnementet fri adgang til C More med over 1.400 film og serier – de fleste nye.

Alle nye bredbåndskunder kan tilkøbe HBO Nordic, som er kendt for sine anmelderroste serier – bl.a. Game of Thrones, True Detective, Boardwalk Empire mfl. Tjenesten kan, af nye kunder, afprøves gratis og uden binding de første tre måneder. Derefter til 79 kr. pr. måned.

Annonce:
Forrige artikelYouSee: Grundpakke-kunder får tv på farten
Næste artikelCortana er klar til Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.