Forside Indhold og distribution Film

YouSee Play nedlægges

-

YouSee PlayI den største YouSee-omlægning nogensinde nedlægges også YouSee Play.

YouSee annoncerer i dag tirsdag den største omlægning i koncernens historie.

Designmæssigt vinker de endeligt farvel til striberne, men det får også betydning den måde som koncernen fremstår som brand. Det skriver business.dk.

Annonce:

Nu skal indholdet mere frem i lyset og YouSee-navnet skal mere i baggrunden.

”Vores tv-vaner er i opbrud. Vi samles ikke længere foran skærmen og ser det samme program. Vi er ligeglade med, om det indhold, vi ser, stammer fra tv eller en filmtjeneste – bare det er kvalitet og samlet ét sted, så vi let kan vælge, hvad vi vil se, når det lige passer og på den skærm, vi har ved hånden. Alt det tager vi hånd om i vores nye univers”, fortæller YouSee-direktør René Brøchner.

 

Farvel til Play

Det betyder blandt andet et farvel til YouSee Play. Streaming-universet for film, serier og musik nedlægges som en selvstændig enhed.

Men bare rolig, det betyder ikke at streaming forsvinder fra YouSee. Men fremover skal den underholdning som de leverer være at finde som “YouSee” under én fælles hat.

YouSee vil ikke længere være et kabel-tv-selskab med tillægsprodukter, men ønsker at blive set som en underholdningskoncern som favner tv-kanaler, tv-serier, film og musik under ét.

 

Se også

YouSee: Ny boks med PVR i starten af næste år

YouSee: Grundpakke-kunder får tv på farten

YouSee bredbåndskunder får CMore og 3 mdr. HBO

YouSee vil sælge bredbånd uden tv

 

Annonce:
Forrige artikelTrådløs kontakt/dimmer til Philips Hue?
Næste artikelOnkyo: Hi-res audio nyheder på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.