Forside IFA IFA 2015

TV-boks der piller reklamer ud af tv

-

Image42

Tysk firma sælger produkter der kan pille reklameblokke ud af live tv.

TeleFairy 3.0 hedder produktet som vises frem på IFA. Det er en slags schweizerkniv for tv-signaler. En af funktionerne er at blokere for reklamer på live tv.

Annonce:

Det er samtidig en Android 4.4 Smart TV boks, der kan benyttes til at få Android-apps op på den store skærm. CPU er en Quad Core A9r4 CPU 2.0 GHz med 1 GB RAM.

Den kan kun benyttes sammen med eksterne tv-bokse til antenne, kabel eller satellit. Her tilsluttes den imellem HDMI-forbindelsen fra tv-boks til TV.

Når den registrerer at nu kommer en reklamepause så kan boksen skifte til noget andet. Det kunne være noget musik eller en anden tv-kanal. Der er indbygget IR blaster funktion så TV-boksen kan fjernbetjenes via IR af TeleFairy-boksen.

Når TeleFairy senere registrerer at reklamerne er slut så skifter den tilbage til den oprindelige tv-kanal.

 

 

Øvrige funktioner

Der er skærmspejling fra PC, tablet og smartphone via WiFi. Så skærmbilleder+lyd kan sendes trådløst til boksen for visning på den store skærm.

Derudover er der adgang til apps der kan installeres i Android som f.eks. Kodi mediecenter, Netflix, mail og Skype.

En ting de arbejder på som en senere opdatering af boksen her er muligheden for at streame tv-kanalerne ud på nettet, så de kan ses på farten. Her vil TeleFairy kunne skifte kanal på tv-boksen og streame det videre.

 

Pris og tilgængelighed

TeleFairy 3.0 koster 139 euro, omregnet er det ca. 1.050 kroner.

Kan købes her.

 

Annonce:
Forrige artikelApple sætter fokus på spil forud for ny Apple TV
Næste artikelRaumfeld: Vi åbner butik i Danmark snart
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.