Forside Nyheder

Se om din iPhone 6S er en af de ’dårlige’

-

6scolors

Du kan opleve op til 2 timers mindre batterilevetid, hvis du er uheldig at få fingre i den forkerte iPhone 6S.

Annonce:

Et klart billede er begyndt at vise sig, efter at brugere på fora såsom Mac Rumors og diverse Reddit-tråde har delt deres testresultater.

Billedet, der tegner sig, er at visse iPhone 6S-CPU’er giver en ringere batterilevetid end andre. For at være sikker på at kunne imødekomme efterspørgslen, hyrede Apple både Samsung og kinesiske TSMC til at producere A9-SoC’en. Og tilsyneladende har TSMC-CPU’erne op til to timer mere på batteriet pr. opladning, end dem, der kommer fra Samsung.

Apple nægter overfor Engadget, at der skulle være mere end 2-3% udsving på batteriet, uanset hvem, der har lavet A9’eren. Disse udsving kan også findes mellem enkelte Samsung-chips og enkelte TSMC-chips. Men brugerne siger altså noget andet.

Det kan være forklaringen på, at vi i vores test ikke fandt nogen synderlig batteri-forskel på vores gamle iPhone 6 og iPhone 6S, og derfor ikke nævnte noget om batterilevetiden. Teknisk set burde både iOS 9 og A9’eren gøre batterilevetiden bedre, men i testen blev der gået ud fra, at 3D Touch-skærmen udlignede denne forskel. Da vi dog ikke kunne være sikre på dette, blev informationen udeladt.

Du kan selv tjekke, hvilken version, du har, ved at downloade app’en Lirum Device Info Lite og kigge under Storage and Model Information.

Her er A9-modelnumrene, der er lavet af de respektive producenter:

Samsung:
N66AP (6s plus)
N71AP (6s)

TSMC:
N66MAP (6s plus)
N71MAP (6s)

Resultatet vist i Lirum.
Resultatet vist i Lirum.
Annonce:
Forrige artikelNy trådløs Bowers & Wilkins Zeppelin
Næste artikelSådan kan du få Cortana frem på Xbox One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.