Forside Nyheder

Juleønsket gratis på streaming 24/12

-
Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

Den 24. december er der gratis adgang til samtlige afsnit af TV 2s julekalender ‘Juleønsket’.

TV 2s nye julekalender er blevet taget rigtig godt imod af seerne på både TV 2 og TV 2 PLAY, og skulle der være nogle, der har misset et enkelt afsnit, eller ikke set et eneste, så er der 24. december mulighed for at se samtlige afsnit gratis på streaming via TV 2 PLAY.

I ‘Juleønsket’ møder vi 12-årige Julie, der kun har ét ønske til jul, og det er at være sammen med sin familie juleaften. Hele sin familie – mor Vidgis, far Karsten, halvstoresøster Mie og lillebror Toke.

Annonce:

Men både hendes mor og far skal arbejde 24. december, og Mie skal holde jul med sin mor. Så Julie ønsker – sådan rigtigt ønsker – at hun skal være sammen med hele sin familie juleaften. Julies ønske bliver hørt et helt andet sted – nemlig højt oppe i skyerne i engleverdenen.

Se med på tv2play.dk via tablet, computer eller smartphone, eller stream TV 2 Play via Chromecast.

 

Annonce:
Forrige artikel4K streaming bliver billigere
Næste artikelOculus Rift er færdigudviklet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.