Forside CES CES 2016

NEEO – Fremtidens fjernbetjening

-
NEEO og Brain fjernbetjening og hub
NEEO og Brain fjernbetjening og hub

På CES 2016 i Las Vegas fik vi endeligt besøgt NEEO, der må siges at være fremtidens fjernbetjening, når den engang kommer i handlen.

CEO Raphael Oberholzer gav os en lille demo, men fortalte også om hvordan det går med Kickstarter projektet NEEO som skulle have leveret de første fjernbetjeninger i sommeren 2015.

Annonce:

NEEO remote

Fra lille startup til storproducent er svært

Raphael Oberholzer fortalte at man solgte 6.500 fjernbetjeninger på Kickstarter og yderligere 3.500 i forhåndsordre, og så fik man problemer.

“Problemerne skyldes at den leverandør vi havde valgt som lille startup ikke var gearet til at lave så mange enheder, og så måtte vi på jagt efter en ny og større leverandør. Det har vi fundet nu, og så er det vigtigt at kvaliteten følger med, for man kan ikke opgradere leveret hardware, kun software, og kvaliteten er vigtig” fortalte Raphael Oberholzer til recordere.dk

NEEO’s referencepunkt er iPhone, og de ønsker at kunderne skal have den bedste oplevelse med deres fjernbetjening og hub.

neeo-brain-and-remote-on-wooden-table

NEEO består af en fjernbetjening med oplader og det som NEOO kalder deres “Brain” (hjerne). Hub’en Brain indeholder alle vigtige kommunikationsprotokoller Zigbee, Z-Wave, Bluetooth og IRDA og Wifi.

Brain dækker IRDA i 360 grader, så uanset hvor du placerer din Brain kan den ramme alle enheder i lokalet. Brain kommunikerer også med fjernbetjeningen, som via sine knapper og sin højtopløselige retina touchskærm gør det let at fjernbetjene nærmest alt i huset.

Vi så den demonstreret med både Apple TV, Roku 4, Philips HUE og Sonos. Udover det så kan man lave sine egene “recipes” som NEEO kalder sine makroer der gør at når man vælger f.eks. Apple TV, så tænder NEEO de enheder der skal bruges, og i den rækkefølge og med de pauser man ønsker.

NEEO_Remote_Smart_Home

Vi har bestilt en

Recordere.dk bestilte allerede vores i februar 2015, og venter stadig på at de bliver klar, men når de bliver klar, så lover vi en anmeldelse.

Hvis du selv vil “i køen” så kan de forudbestilles på kan det gøres på www.neeo.com

Annonce:
Forrige artikelFørste danske TV-distributør klar på Chromecast
Næste artikelVIDEO: Se Samsung IoT fra CES 2016
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.