Forside Indhold og distribution Film

‘Star Wars Episode VIII’ er forsinket 7 måneder

-

forceawakens

Det bliver alligevel en december-premiere for den næste film i Star Wars-sagaen.

Star Wars-fans gik ellers begejstrede ud af biograferne efter at have set ’The Force Awakens’ i den tro, at de kun skulle vente halvandet år på at få svar på de mange spørgsmål, sidstnævnte bragte op.

Men nu har Disney meddelt, at den 8. film i sagaen i stedet er blevet skubbet til 15. december 2017. Den skulle ellers have haft premiere 26. Maj, hvilket er omkring det samme tidspunkt hvor alle Star Wars-film bortset fra The Force Awakens har haft premiere.

Disney har ikke givet nogen grund til forsinkelsen, men eftersom filmen først begyndte at blive optaget sidst i 2015, ville den skulle være blevet færdig på et halvt år mindre end ’The Force Awakens’, og på den halve tid af, hvad det normalt har taget at lave en Star Wars-film.

Nu kan spekulationerne så begynde om, hvad det betyder for karaktererne i filmen og hvorvidt filmens handling er blevet ændret som følge af de megen diskussion om, hvad den kommer til at byde på.

Samtidig bliver december måned 2017 en kampplads for gigant-film. ’Avatar 2’ har nemlig amerikansk premiere 1. Juledag, og Steven Spielberg, der jo altid har haft en perifær relation til Star Wars gennem sit venskab med George Lucas og ukrediteret assistance på flere af filmene, har premiere på ’Ready Player One’ omkring samme tid.

Den mellemliggende Star Wars-film, der dog er uden for den officielle saga, ‘Rogue One’, får også premiere i december, men dog i år.

 

 

Annonce