Forside * Featured

Nokia 3210: Den ikoniske telefon er tilbage

-

Det er mobilen, der definerede en generation. Og nu, 25 år efter sin udgivelse, er den legendariske Nokia 3210 tilbage i farverne Scuba Blue, Grunge Black og Y2K Gold, takket være den europæiske mobilproducent Human Mobile Device (HMD), der producerer Nokia-telefoner.

I dag bliver vi konstant bombarderet med indtryk fra alle sider, og mange mennesker søger derfor tilbage til simplere tider. Næsten hver fjerde unge mellem 16 og 24 år føler, at de bruger for meget tid på deres smartphone, og denne tendens har resulteret i en stigende interesse for enkle telefoner. HMD har oplevet en fordobling i salget af den ikoniske Nokia 2660 klaptelefon i 2023, en udvikling de forventer vil fortsætte.

Annonce:

HMD’s CMO, Lars Silberbauer, udtaler om relanceringen: ”Nokia 3210 er et kulturelt ikon, og nu er den tilbage som en kulmination på den globale dumbphone-trend, hvor forbrugerne forsøger at nedbringe deres skærmtid med en digital detox. Nokia 3210 er simpel ind til benet, så forbrugeren kan være til stede i nuet. Så glem dumbphones, det her er 2024’s ‘fun phone’.”

Ben Wood, stifter af Mobile Phone Museum, tilføjer: ”Den originale Nokia 3210 har en helt særlig plads i mange forbrugeres hjerter, da den er en af de bedst sælgende mobiltelefoner nogensinde. Dette moderne twist på en designklassiker i dens jubilæumsår bør absolut vække folks opmærksomhed.”

Da Nokia 3210 første gang så dagens lys for 25 år siden, forbandt den millioner af mennesker. Nu, i 2024, er den tilbage for at frigøre os fra skærmen ved at skære internetforbindelsen, konstante notifikationer og forstyrrelser fra. I stedet inviterer den til nærvær, fordybelse og måske endda lidt kedsomhed.

Den opdaterede klassiker kommer med stil. Nokia 3210 har et retro design i farverne Scuba Blue, Y2K Gold og Grunge Black. Den har alle de funktioner, man forventer af en featurephone, sammen med et par moderne justeringer. Især batterilevetiden gør den ideel til sommerens festivaller, og derudover har den et 2 MP kamera, lommelygte og selvfølgelig Snake.

Så er du klar til nærvær, nostalgi og lang batterilevetid denne sommer? Få din Nokia 3210 hos udvalgte forhandlere for 699 DKK.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.