Forside Nyheder

UPS! Netflix har streamet den forkerte ’Lost’-slutning

-

lost-headerMan skal ikke stole på alt, hvad man læser på Internet.

Men man kan åbenbart heller ikke stole på alt, hvad man streamer på Internet. I hvert fald hvis man er Netflix-bruger og har besluttet sig for at se tv-serien ’Lost’.

Den kult-agtige serie var for nogle år tilbage meget populær, og dens mytiske afslutning delte vandene, rent holdningsmæssigt. Men uden en række informationer i finale-afsnittet, giver slutningen endnu mindre mening end ellers.

Ikke desto mindre har Netflix i al den tid, de har haft serien ligende, haft en udgave af finalen liggende, der er 18 minutter for kort. Det viser sig at være en forkortet version, tv-kanalen ABC har haft brugt til syndikering i visse markeder, skriver Engadget.

Det kom endda en af seriens hovedproducere, Damon Lindelof, for øre, og han var ikke glad, hvilket man kunne læse på Twitter. Netflix var dog hurtige til at reagere, da de opdagede fejlen, og er nu i gang med at finde det rigtige finale-afsnit og få det lagt op.

Annonce