Forside Produkter Gadgets

Apple: Undskyld for fejl 53

-

iphone

Apple har nu lagt sig ned på ryggen og undskylder nu over for sine kunder at fejl 53 blev det problem det er. Apple forklarer at fejlen kun skulle bruges internt for at identificere ikke originale fingeraftryklæsere.

Apple udsendte i går et fiks til fejl 53, og samtidigt har de givet deres kunder en undskyldning igennem det amerikanske medie TechCrunch.

“Apple beklager for problemerne, der var designet til at være en fabrikstest. Det var ikke vores mening at påvirke kunderne. Kunder der har betalt for en reparation uden for garantien på grund af fejl 53, bør kontakte AppleCare for at få sine penge tilbage”

Om undskyldningen som ikke er udsendt officielt fra Apple endnu er nok til at få kunderne til at falde til ro, og genvinde tilliden må tiden vise.

Annonce