Forside Produkter Mobil

iOS 9.3 volder store problemer

-

ios93bad

Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du måske vente med at installere den nyeste iOS-version.

Der er nemlig ret mange problemer med iOS 9.3, og Apple har endda trukket opdateringen tilbage for visse gamle modeller, da disse kan blive lavet om til fine, døde dørstoppere af opdateringen og skal en tur forbi en Apple-forhandler for at blive fikset.

Det sker ifølge Computerworld og 9to5Mac, fordi iOS 9.3 kræver genaktivering af ens iPhone eller iPad, og under aktiveringsprocessen låses enheden fast i forsøget på at hive fat i Apples aktiverings-servere.

Andre har problemer med links under iOS 9.3. Når man klikker på et link fryser app’en, man befinder sig i, og det er tilsyneladende mest alvorligt i Safari, hvilket jo ikke ligefrem er praktisk. Modsat den ovenstående dræber-fejl, så er links-fejlen primært et problem på nyere iDevices.

Endelig er der folk, der slet ikke kan sætte opdateringen i gang, fordi de – til trods for at have downloadet opdateringen – ikke kan få installationen til at starte og får en en fejlmeddelelse om at enheden ikke er koblet på Internet. Også selvom den har masser af forbindelse.

Apple arbejder på sagen, men har foreløbig kun smidt en ny version ud, der virker med iPad 2.

 

Opdatering: Apple udsender en opdateret iOS 9.3

 

Annonce