Forside Indhold og distribution Musik

B&W solgt til ung Silicon Valley-startup uden produkter

-

Image1Når det gælder ejerskab, er det en mærkelig verden, vi lever i lige nu.

Et godt eksempel er, at det hæderkronede, solide, britiske audio-firma Bowers and Wilkins – eller bare B&W – nu er blevet solgt til et firma i Silicon Valley. Det skriver Bloomberg.

Det er naturligvis i sig selv ikke så mærkeligt, eftersom Silicon Valley i Californien og Shenzhen i Kina er ved at udvikle sig til verdens to altdominerende tech-centrummer.

Annonce:

Men det, der er bizart, er at B&W er blevet købt af en startup, der skal lave hjemmeautomatiserings-udstyr. Og som vel at mærke endnu ikke har sendt et eneste produkt på gaden. Og som kun har eksisteret siden 2014.

Eva Automation, som firmaet hedder, er dog ikke bare et hvilket som helst firma i opstartsfasen. Bag firmaet står Gideon Yu, der har en fortid som CFO hos Facebook. Så han er ikke ligefrem en ukendt, lille spiller. Han er i øvrigt også medejer af det amerikanske fodboldhold San Francisco 49ers, en af byens stoltheder.

Det giver naturligvis også god mening at kombinere audio-udstyr med hjemmeautomatisering. Så det skal blive spændende at se, hvad både Eva Automation og B&W kommer ud med i 2017, hvor Yu forventer, at de første produkter kommer på banen.

 

bogW

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.