Forside Nyheder

Intet nyt om PlayStation Neo på E3

-

ps4Der var ikke noget nyt Sony-hardware til spilfans under firmaets E3-pressemøde.

Hvor rygterne om nye Xboxe fra Microsoft viste sig at holde stik, var der ikke nogen PlayStation Neo at se, i hvert fald ikke under Sonys store præsentations-event.

Annonce:

Der var ellers mange, der håbede, at Sony ville vise Neo – også kaldet PlayStation 4.5 – frem på E3, da rygterne om den først begyndte at svirre for flere uger siden.

Men blot dage før præsentationen på E3 både bekræftede og benægtede topchefen for Sony Interactive Entertainment, Andrew House. Neo eksisterer, ja, men den bliver ikke vist frem på E3. Og det løfte blev altså holdt.

Rygterne om Neo går fra at det er en ny superkonsol, der kan konkurrere med Microsofts kommende Project Scorpio, til at det blot er en PS4, der har fået et ekstra løft i form af en lidt hurtigere GPU, der bl.a. kan køre 4K (også i spil, siger visse rygter).

Men vi må altså vente lidt endnu med at finde ud af, hvad der sker med Sonys kommende konsol. Måske lander den samtidig med PlayStation VR 13. oktober?

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.