Forside Produkter Mobil

4 ud af 10 arbejder i deres ferie

-
Italien var det mest populære sted for danskerne i sommerferien (foto: recordere.dk)
Mange danskere arbejder i deres ferie (foto: recordere.dk)

Danskerne vil være opdateret på deres arbejde – også i sommerferien, viser ny undersøgelse fra TDC Erhverv

Når mange danskere trækker stikket og drager på ferie, sætter en stor del af dem ”stikket i arbejdet” igen. Fire ud af 10 danskere i job arbejder nemlig i deres sommerferie, viser en undersøgelse fra TDC Erhverv.

Annonce:

Halvdelen er på hver dag

Mellem paraplydrinks og strandture får de ferierende danskere tid til at tale i telefon og ikke mindst tjekke deres mail. TDC Erhvervs undersøgelse viser, at halvdelen er på mail eller telefon hver dag, mens resten er på ugentligt. Det billede kan man godt genkende i TDC Erhverv, der har omkring 740.000 mobilkunder.

“Vi er blevet meget mere mobile end tidligere. Vi har telefonen med overalt, og vi er vant til, at vi kan tilgå vores private mail, apps og programmer alle steder. De samme forventninger har vi til vores arbejde, hvor mange har et ønske om at være på, når det passer dem”, fortæller Marina Lønning, der er koncerndirektør i TDC Erhverv.

Folk vælger selv at være på

Danskernes ønske om at være på kommer ikke på grund af krav fra chefen eller kollegaerne. Det er et ønske om at være opdateret på arbejdet også i ferien, som de fleste danskere peger på som den væsentligste grund til at være online.

“Menneskeligt skal der være en balance mellem arbejde og det private. Man skal simpelthen huske at holde fri ind imellem. Når det er sagt, ved vi godt, at mange gerne vil være på, hvad enten de er i Danmark eller udlandet, og det skal vi kunne tilbyde vores erhvervskunder”, siger TDC-direktøren.

Hoteller skal have WiFi

Kravet om at være online i ferien er så stort, at fire ud af 10 ligefrem vælger hotel efter, om der er WiFi, så de kan gå på nettet og arbejde.

“Dertil kommer de mange, der bruger mobildata, hvor dataforbruget i TDC’s net er 10-doblet på bare tre år, siden vi gik over til 4G, og vi forventer kun, at det fortsætter med at stige”, lyder det fra Marina Lønning.

TDC Erhvervs undersøgelse er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1006 interview med danskere på 18 år eller derover.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.