Forside Nyheder

Amazon Echo kommer til Europa – men ikke til DK

-

amazonechoAmazon har netop annonceret, at Echo-højttaleren nu bliver tilgængelig i den britiske og tyske Amazon-butik.

Det sker om to uger og ville jo normalt betyde, at man som dansker ville kunne købe den der. Men sådan spiller klaveret åbenbart ikke hos Amazon, der skriver, at de ikke leverer den til adresser i Danmark.

Annonce:

Hos den britiske Amazon sender man kun til Storbritannien og den tyske sender kun til Tyskland og Østrig.

Man skal altså bruge en videresendelses-tjeneste, hvis man gerne vil købe en Echo til Danmark uden at skulle betale told, hvilket kan blive tilfældet, hvis man får den sendt fra USA.

Echo er en aktive højttaler med en indbygget virtuel assistent, Alexa, der kan hjælpe én med alt fra bestilling af varer, oplæsning af nyheder, kalenderinformationer og afspilning af musik. Den kan også samarbejde med udstyr til styring af hjemmet.

Den findes i en høj version med indbygget højttaler og en lav version, Echo Dot, der skal forbindes til en ekstern højttaler.

Hvis man alligevel vil binde an med at købe en Echo, koster den 180 Euro, eller cirka 1.350 kroner. En Echo Dot koster 60 Euro eller cirka 450 kroner. De kan forudbestilles nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.