Forside Nyheder

Google kan lancere flere produkter end nogensinde tirsdag

-

g4oTirsdag den 4. oktober holder Google pressemøde, hvor de forventes at lancere en række nye produkter.

En ret stor række. Faktisk kan det ende med at blive Googles største produktlancering nogensinde, når det gælder ting, almindelige forbrugere kan gå ud og købe. Flere medier har gættet på, hvad der bliver vist frem, og her er en opsamling af det mest sandsynlige.

 

Annonce:

Google Pixel

Afløseren for Nexus-telefonerne hedder Pixel og indvarsler angiveligt en ny strategi for Google, når det gælder smartphones. For det første bliver de to Pixel-telefoner angiveligt ret ens, med undtagelse af størrelsen. Google Pixel er en 5-tommers telefon, mens Pixel XL har en skærm på 5,5 tommer. Sidstnævnte har quad HD-opløsning, mens førstnævnte har 1080p.

google_pixel-930x465

Derudover skulle indmaden være ret ens: Snapdragon 821, 4GB RAM, store batterier, 12 megapixels kameraer og fingeraftryksscanner på bagsiden. Telefonerne skulle være lavet af HTC, hvilket angiveligt har ført et lækkert design med sig, men også en højere pris. Hvor Nexus-telefonerne var konkurrencedygtige på prisen, skulle Google Pixel ligge i samme prisklasse som iPhone.

Opdatering: Google Pixel smartphone er lækket

 

”Pixel Tablet”?

Der skulle også være en ny 7-tommers tablet på vej fra Google, der er lavet af Huawei, og som kommer på markedet inden jul, ifølge mesterlækkeren Evan Blass. Om denne bliver lagt ind under det nye Pixel-brand er dog ikke til at vide, men der skulle være en god chance for, at vi får den at se i morgen.

screen_shot_2016-05-18_at_1-19-55_pm-0

 

Google Home

Googles konkurrent til Amazons Echo-højttaler skulle også blive præsenteret i morgen. Vi fik allerede en del at vide om den til Google I/O i maj, men i morgen skulle de sidste detaljer blive præsenteret, sammen med pris og hvornår, den kan købes. Vi finder også ud af, om den kan mere og andet end Echos muligheder for at svare på spørgsmål, spille musik på stemmekommando, læse nyheder op og bestille varer på Amazon.

 

Chromecast Ultra

4K-versionen af Chromecast skulle også blive officielt lanceret i morgen. Ud over 4K kan den nye Chromecast også understøtte HDR. Den bliver til gengæld dyrere end den nuværende model.

ccu-930x697

 

Google Wi-Fi Router

Google har angiveligt også en trådløs router oppe i ærmet, der skulle kunne give dig en bedre dækning i hjemmet ved at koble flere, små routere sammen i et netværk. Konceptet skulle minde en del om Eero.

 

Daydream

Google præsenterede deres VR-koncept Daydream på Google I/O, som primært var en slags standard, andre firmaer kunne bruge til at lave VR-briller efter. Men kort efter kom det frem, at Google også havde deres egen Daydream-brille på vej, og det ville ikke være spor underligt, hvis den dukkede op i morgen.

 

finaldaydreamreferncedesign-0

 

Andromeda

Sidst, men ikke mindst, vil Google formentlig vise os deres længe varslede kombination af styresystemerne Android og Chrome OS, der angiveligt får navnet Andromeda. Et sådant desktop-operativsystem, der kan køre Android-apps er naturligvis noget, der kan få Google-folk til at blive begejstrede, da det kan gå hen og blive en sand konkurrent til Windows og MacOS.

Måske var det derfor, at en af topcheferne bag Android, Hiroshi Lockheimer, tweetede i forbindelse med Androids 8-års fødselsdag, at vi om otte år ville tale om tirsdag d. 4. oktober som en lige så vigtig dato:

 

 

Se også

Følg Googles store lancering tirsdag kl. 17

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.