Forside Produkter Mobil

Google: Pixel kun garanteret opdateringer i to år

-
Google Pixel
Google Pixel

Køber du den nye Google Pixel når den kommer på markedet i Danmark, skal du vide at Google kun garanterer to års support med nyeste Android-version. 

Det er på Googles egen supportside, at Google fortæller at man kun vil garantere opdateringer frem til oktober 2018. Efter den dato er det ikke sikkert at der kommer flere større opdateringer til telefonen. Dog vil der komme mindre sikkerhedsopdateringer i op til 3 år efter lanceringen.

 

Googles egen tekst omkring opdateringer til Pixel.
Googles egen tekst omkring opdateringer til Pixel.

Det betyder at selvom Google nu står på mål for både hard- og software er man ikke bedre stillet end man var på Nexus enhederne som andre hardwareleverandører byggede.

 

Google Pixel
Google Pixel

Manglende opdateringer er Androids akilleshæl

Selvom Android sidder på størstedelen af markedet for smartphones, så har det længe været Androids største problem, at ejere af Android telefoner hurtigt mistede nyeste opdateringer, fordi fabrikanterne lancerede nye telefoner de hellere ville sælge.

Kigger man på den anden side af vejen, så har Apple længe leveret iOS opdateringer til telefoner mange generationer gamle.

Hvis Google Pixel skal tages seriøst, så bør Google overveje om det er den rigtige strategi kun at garantere større opdateringer i to år efter lanceringen.

Annonce