Forside Nyheder

Disse apps virker med Microsoft Dial

-

microsoftdialVar du en af dem, der tabte kæben, da Microsoft præsenterede Dial i sidste uge?

Drejeknappen, der kan sættes direkte på skærmen på en Surface Studio (og Surface Pro 4 og Surface Book fra næste år ifølge Microsoft), kan også bruges på almindelige PC’er – dog ikke direkte på skærmen.

Men derfor kan den godt være praktisk alligevel. Den kan sættes på skrivebordet bruges til at rulle igennem forskellige værdier og funktioner, og hvis man roder med lyd-, video- eller foto-redigering er der masser af funktioner, der bliver nemmere med dette ”jog wheel”.

Det er dog ikke alle programmer, der kommer til at virke med Dial, når den kommer på markedet i næste måned. Det skal også nævnes, at vi endnu ikke kender den officielle danske lanceringsdato eller pris for Dial. Den lander i de første markeder 10. november. Den amerikanske pris er sat til 99 dollar.

Skulle man alligevel få fingre i én ved f.eks. at bestille den hjem over nettet, vil man kunne bruge den med disse apps og programmer fra dag 1, og flere kommer naturligvis til med tiden:

Revu

Drawboard PDF

Mental Canvas Player

Sketchable

Moho 12

Spotify

StaffPad

Word

PowerPoint

Excel

OneNote

Windows Maps

Plumbago

Sketchpad

Groove Music

PewPew Shooter

Microsoft Photos

Paint

Adobe Photoshop

Annonce