Forside Nyheder

R.I.P SWIPP: Bankerne skifter til MobilePay

-
Swipp mister alle sine banker
Swipp mister alle sine banker

De sidste banker i samarbejdet om mobilbetaling Swipp forlader den synkende skude og melder sig ind under MobilePay løsninger som Danske Bank har udviklet.

Er du en af de personer der har brugt Swipp til mobilbetaling, når du handler på nettet eller sælger / køber brugt udstyr på recordere.dk, skal du snart til at skifte til MobilePay.

Annonce:

Alle banker der indtil nu har stået bag Swipp har valgt at skifte til MobilePay, og Swipp vil nu dø langtsomt mens bankerne skifter over.

Det skriver Finans.dk i en artikel i dag.

“Vi er super glade for at lave en aftale med Jyske Bank og de øvrige banker. Det sikrer en stærk udbredelse af MobilePay og sikrer, at vi står stærkt i den internatonale konkurrence i fremtiden,” siger Jesper Nielsen, bankdirektør i Danske Bank til finans.dk

Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank har allerede tilkendegivet, at de vil tilbyde kunderne MobilePay.

Swipp fortsætter i en periode, men vil ikke tilbyde nye aftaler, ligesom Swipp stopper alt markedsføring af produktet.

 

Pressemeddelse fra Swipp

Swipp vil blive drevet videre i en overgangsperiode

Både privat- og erhvervskunder kan fortsætte med at bruge Swipp i en overgangsperiode. Konto-tilkonto-teknologien, som vi kender fra Swipp, lever videre i den nye aftale, der er indgået mellem BOKIS og MobilePay.

I den kommende periode vil Swipp fortsætte med at fungere som betalingsplatform for både privat- og erhvervskunder, mens de danske pengeinstitutter får implementeret det nye samarbejde mellem BOKIS og MobilePay.

Anders Jensen, bestyrelsesformand i Swipp:

Det har gennem længere tid stået klart for Swipps bestyrelse, at Swipp stod over for nogle afgørende strategiske valg. Med den nye aftale er der skabt klarhed til glæde for kunder og pengeinstitutter. Jeg er glad for, at det nye samarbejde mellem BOKIS og MobilePay vil udnytte konto til konto-teknologien, som vi kender fra Swipp, så den dermed kommer til at leve videre. Dermed kombineres det bedste fra Swipp med MobilePays distributionskraft. Det er den bedst tænkelige løsning for danskerne, siger Anders Jensen.

Da vi gik ind i Swipp, var det for at skabe en omkostningseffektiv mobilbetalingsløsning til glæde for vores mange kunder. Vi havde naturligvis håbet, at Swipp havde opnået større tilslutning blandt kunderne. Nu forenes kræfterne, og der skabes en stærk spiller på markedet for mobilbetalingsløsninger, som sikrer en dansk aktør på et stadig mere globalt marked.

Aftalen mellem BOKIS og MobilePay betyder, at salg og markedsføring af den nye fælles betalingsplatform fremover vil blive varetaget af partnerskabet. Derfor ophører Swipp med at markedsføre og sælge nye aftaler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.