Forside Baggrund

CES 2017: Hvad forventer vi?

-
Foto: recordere.dk

I dag er der 10 dage til CES 2017 åbner dørene i Las Vegas, og igen deltager recordere.dk med folk på plads til både pressemøderne og i udstillingshallerne.

Og ligesom sidste år, så vil vi lige komme med et heads-up på hvad vi tror bliver de bærende temaer på CES.

Annonce:

 

Foto: LG / Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Masser af 4K UHD / HDR / HLG

Ligesom sidste år, så er 4K i centrum for nærmest alle fabrikanter af TV og Blu-Ray afspillere. Sidste år var det HDR, der tog scenen og i år forventer vi at HLG kommer med på det ræs. LG præsenterede allerede på IFA 2016 i Berlin deres bud på HLG sammen med BBC, og vi regner med at Samsung og Sony også vil være klar med HLG.

Desuden så ved vi allerede nu at Philips, Panasonic og Sony præsenterer OLED TV baseret på LG’s OLED paneler.

Rygterne går også på at Samsung præsenterer QLED enten i prototype eller i salgsklar model på CES 2017, men om det er QLED eller Quantum Dot LED som de præsenterer under QLED navnet ved vi endnu ikke.

Der kommer også to nye HDMI formater på CES 2017. HDMI 2.0b og HDMI 2.1 bliver præsenteret.

Fra Danmark deltager bl.a. WAOO, der sidste år præsenterede deres 4K boks på CES og rygterne lyder, at de igen i år har en lille overraskelse med.

Oppo er snart klar med deres nye Top model UHD Blu-Ray afspiller, men det lader ikke til at de deltager på CES desværre, med mindre de gemmer sig i en Suite på et af Las Vegas mange hoteller.

 

Foto: recordere.dk

Streaming fortsætter med at være i fokus

Mange afg de år som Recordere.dk har deltaget på CES har Netflix haft noget nyt og spændende med, og mon ikke Netflix og andre streaming udbydere er klar med endnu mere 4K indhold.

 

Internet of Things

Der kommer masser af IoT på CEs 2017, og både Alexa fra Amazon og Google Home understøtter de vigtigste protokoller. Sidste år vidste Samsung deres IoT på deres smart TV.

Vi forventer ikke at der kommer mindre IoT i år.

Foto: Shutterstock.com

Vinyl, Vinyl og atter vinyl.

Pladespillere er ikke bare en døgnflue, og nu har vi har set salgstal på LP plader, der slår salget af digitalt download, så kan vi godt regne med at også 2017 bliver pladespillerens år i Las Vegas.

Recordere.dk går alle haller igennem, så er der noget specifikt i gerne vil have vi kigger på, så må i endeligt sige til.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.