Forside Produkter Mobil

Medie: Samsung Note 7 brændte pga. batterierne

-
Primær årsag til at Samsung Note 7 endte i graven var batterierne. Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Samsung lagde smartphone-modellen Note 7 i graven efter gentagne brande/nedsmeltninger.

Samsung Note 7 nåede aldrig officielt til Danmark inden den blev trukket tilbage fra markedet. Årsagen var en række sager, hvor smartphone-modellen havde overophedet og nedsmeltet.

Den endte med at blive forbudt af de fleste flyselskaber, hvor den hverken måtte medbringes i indchecket baggage eller i kabinen.

Annonce:

Samsung tilbagekaldte 2,5 mio. Note 7, og siden har Samsung ledt efter svarene på hvad der gik galt. De har haft en intern undersøgelse igang over de seneste måneder.

Endnu har den sydkoreanske elektronikproducent ikke officielt meldt noget ud, men en kilde med kendskab til undersøgelsen fortæller nu til Reuters at den primære årsag skyldtes batterierne.

Der har været spekulationer i branchen om den primære årsag kunne være hardware-design eller software, for hardwarens del at telefonen var pakket for meget sammen så batteri og øvrig elektronik lå for tæt.

Men kilden fortæller til Reuters, at Samsungs ingeniører har været i stand til at fremprovokere brandene og at årsagen her ikke har kunnet begrundes i hardware-design eller software.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.