Forside Produkter Mobil

Mobil top 10 januar: Huawei overhaler Samsung

-
Foto: Shutterstock.com

Januar måned gav tilbagegang til Samsung og fremgang til Huawei. Tjek mobil top 10 for dec 16 og jan 17 herunder.

For femte måned i træk er iPhone 7 månedens mest populære mobiltelefon. Det viser Telias lister over månedens ti mest solgte mobiltelefoner. Til gengæld er storebroderen, iPhone 7 Plus, dumpet ned på en tredjeplads.

Januar måned bød på en ny højdespringer. Huawei Y5 II sprang fra en 10. plads i december og helt op som nummer 2 i januar-salget.

Annonce:

Samsung mærker nu at Galaxy S7 og S7 Edge har været en del flere måneder på gaden. Selvom Samsungs Galaxy S7 edge har været en fast del af Telias top 3 i flere måneder, så er den nu dumpet ned på 7. pladsen med Galaxy S7 på 9. pladsen.

To telefoner er røget ud af listen. Det gælder Apples iPhone 5S, der solgte rigtig godt op til jul. Julehandlen gav den et come-back på Top 10-listen, hvor den endte som nummer 4, men i januar er iPhone 5S altså gledet ud af Top 10. Også Huawei Y6 II Compact er gledet ud af denne måneds Top 10.

Til gengæld er Huaweis nye flagskib helt ny i Top 10. Huawei Mate 9 Pro debuterer på listen med en 8. plads. Også Sonys Xperia XA er ny på listen over de mest solgte mobiltelefoner i januar måned.

 

Dec-Jan top 10

Kilde: Telia

 

Denne artikel er en del af serien: Mobilsalg top 10

Annonce:
KILDETelia
Forrige artikelVi er sultne efter smartphones igen – men bange for wearables
Næste artikelDebat forum: Hi-Fi Klubben og rabatter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.