Forside Produkter Mobil

TOP 10: De mest populære mobiler i november 2017

-

iPhone X er ny på førstepladsen over månedens liste over mest solgte mobiltelefoner.

iPhone X er – helt som ventet – danskernes foretrukne mobiltelefon i november 2017. Selvom Apples nye topmodel ikke har været til salg hele måneden, ryger den alligevel direkte ind på førstepladsen på Telias liste over månedens mest solgte mobiltelefoner. Den kompakte Huawei P10 lite tager sig af månedens andenplads.

Annonce:

Dermed blev det kun til en enkelt måned på førstepladsen for iPhone 8, der blev lanceret i starten af efteråret. Trods den megen omtale af iPhone X, lander iPhone 8 på en tredjeplads i november, mens storebroderen, iPhone 8 plus falder til en femteplads efter oktober måneds tredjeplads.

Det er også bemærkelsesværdigt at begge Samsungs topmodeller, Samsung Galaxy S8 og storebroderen Galaxy S8+, begge tager et spring opad listen. S8’eren hopper fra nummer 6 til nummer 4, mens S8+’eren hopper fra nummer 9 til 7.

Udover iPhone X er også Huawei Mate 10 lite ny på månedens Top 10.

 

Denne artikel er en del af serien: Mobilsalg top 10

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Telia Danmark
Forrige artikelSpotify vil binde dig i et år, i bytte for 2 mdr. rabat
Næste artikelTEST: TP-Link wifi extender med powerline
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.