Forside Nyheder

Energiselskab klar med 4K kabel-tv uden boks

-
Foto: LG / Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Det er kun et år siden at Waoo lancerede danmarks første 4K tv-boks, og allerede nu kan den undværes hos energiselskabet Eniig.

Det store energiselskab Eniig, der opstod som en fusion af EnergiMidt, HEF og Energinord, er nu klar til at droppe kravet om en tv-boks – også til 4K UHD.

Hidtil har eneste mulighed for 4K TV på fiber været at få en tv-boks med 4K, men for Eniigs kunder bliver det fremover muligt at se 4K TV direkte via husstandens kabel-tv, uden boks.

“Lige nu udvikler streamingtjenesterne 4K-indhold i stort omfang, og TV-producenterne er også begyndt at sætte fokus på det. Der er da også flere og flere forbrugere, der giver udtryk for, at de gerne vil have indhold i den tårnhøje 4K-kvalitet, og man kan efterhånden ikke købe et TV, der ikke kan modtage 4K-signalet. Det er helt sikkert fremtiden, når det kommer til billedkvalitet. Og hos Eniig er vi klar”, fortæller forretningschef Lars Kofoed Sørensen.

Den eneste danske kanal der p.t. sender i 4K/UHD-kvalitet er sportskanalen Viasat Ultra HD, men Eniig og Waoo (der leverer tv-signalerne til energiselskabet) tror på at flere kommer til.

For at se 4K TV uden boks skal TV’et have egen 4K kabel-tv tuner (DVB-C) med HEVC-dekodning (H.265).

 

Opdatering

4K TV uden boks er et suplement til 4K-boksen fra Waoo, og det tilbydes alle Waoo-kunder med Stor TV-pakke via kabel TV eller Fuldpakken gennem en foreningsordning.

 

Annonce