Forside Nyheder

Samsung klar med tv, der også er kunst

-

Vi fik en forsmag under årets CES-messe, men nu er det klar.

Samsungs kunstværks-tv, kaldet The Frame, er nu blevet officielt annonceret, og lander senere på foråret.

Den nemmeste måde at beskrive det på er at sige at ét af kunstværkerne på væggen på billedet ovenfor også er et tv. Du kan selv gætte hvilket, og lad os da bare afsløre, at det ikke er et af de små billeder.

The Frame kan vise op til 100 forskellig kunstværker i 10 forskellige kategorier på skift, når det ikke viser et tv-signal. Det foregår i den særlige ’Art Mode’-tilstand, som tv’et kan sættes i. Det går altså ikke i sort som alle andre fjernsyn, når det slukkes.

Dermed kan tv’et blive en del af indretningen i hjemmet på en helt anden måde end normalt. Rammen er udskiftelig, så man i højere grad kan få det til at passe ind i ens stil og de øvrige billeder, man har på væggen.

The Frame benytter sig af Samsungs ’Invisible Connection’-forbindelser og ’No Gap’-vægophæng, så med lidt snilde kan man sagtens få det til at se ud som om, der er tale om et maleri, når man ikke ser tv.

Samsung har dog ikke givet os nogle detaljer omkring tv’ets tekniske specifikationer eller pris, men det lander i Danmark til juni.

Annonce