Forside * Nyheder

Spotify klar med Green Day-dokumentar

-

De er en af de største, overlevende bands fra 90’erne.

Pop-punkbandet Green Day er, alene på deres mangeårige output af guitar-hits ved at skrive sig ind i rockhistorien. Og derfor er det nu blevet deres tur til at få en dokumentar på Spotify.

Annonce:

Musikstreaming-tjenesten har videoer tilgængelige, der sætter spotlys på nogle af de helt store rock-navne i ’Spotify Landmark’-serien, der blandt andet tidligere også har sat fokus på Metallica.

Green Day-serien er i fire dele og fortæller om bandets opstart som et lille undergrunds-punkband i Oakland lige ovre på den anden side af bugten fra San Francisco.

Op igennem 90’erne satte de ikke bare ny fokus på punk-genren, men også fik skrevet nogle forrygende sange i mellemtiden, ikke mindst på gennembruds-pladen ’Dookie’ fra 1994. Den fokuserer på de tidlige år – og hedder derfor ’Green Day: The Early Years’

Green Day’s ’American Idiot’-plade er blevet lavet til et musical-hit på Broadway, så i dag er de sande superstjerner. Du kan tjekke ud, hvordan det skete på Spotify nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.