Forside * Featured

Ny DR radio-app med Chromecast og nemmere tidsforskydning

-
Den nye DR radio-app. Foto: recordere.dk

Ny radio-app gør det nemmere at lytte til DR radio live og tidsforskudt.

DRs radio-app bliver nu endnu bedre, med nemmere adgang til at lytte radio live og tidsforskudt, og nu også på Chromecast Audio.

Den nye app blander live radio, podcasts, personlige favoritter og anbefalinger. Som en anden nyhed har DR Radio også fået direkte understøttelse for streaming via Chromecast Audio.

Annonce:

“Ligesom vi streamer tv-programmer tidsforskudt i stor stil, er der flere og flere, der lytter til radio, når de vil, og hvor de vil. I den nye app stimulerer og understøtter vi i endnu højere grad den tidsforskudte lytning med nye funktioner, der imødekommer brugernes behov. Derudover kan man selvfølgelig høre DRs otte radiokanaler live på app’en”, fortæller siger Gustav Lützhøft, radiochef i DR.

I den nye radio-app introduceres lytterne til både nye og populære programmer, men også til anbefalinger, hvor man kan opdage programmer, man ikke har hørt før – herunder et voksende antal radioprogrammer produceret specielt til tidsforskudt lytning.

Den nye radio-app er udviklet i samarbejde med NRK, og den vil løbende blive opdateret. Allerede nu kan DR fortælle at der senere tilføjes temaer som en ny måde at gruppere/vise indholdet.

 

Den nye DR radio-app understøtter Chromecast Audio. Foto: recordere.dk

 

Tilgængelighed

Find DR Radio i App Store (Apple) og i Google Play (Android)

 

Den nye DR radio-app har fået anbefalinger. Foto: recordere.dk

 

Nyheder i DR Radio-app

– Helt ny app
– Sidst hørt – fortsæt med at lytte programmer on demand
– Anbefalinger til programmer
– Kategorier/genrer
– Live-buffer – øget stabilitet
– Chromecast Audio
– Visuel præsentation

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.