Forside Produkter Connected Home

TP-Link: Stabil WiFi i hele huset med MESH-teknologi

-

Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner med TP-Links nye mesh-baserede router-system Deco M5.

TP-Links første Wi-Fi-system, baseret på mesh-teknologi, er nu klar til det danske marked.

Deco M5 hedder denne nye type router, der består af netværksenheder som placeres rundt omkring i hjemmet.

Det betyder, ifølge producenten, stabil og trådløs internetdækning selv i de fjerneste kroge af hjemmet.

 

 

Sikkerhed

Routeren er udstyret med TP-Links HomeCare, et sikkerhedssystem der sørger for beskyttelse mod malware via Trend Micro*, der sammen med en SPI firewall, adgangskontrol og sikker fjernstyring af netværket via TP-Links Deco-app hjælper til et merer sikkert hjemme-netværk.

Deco M5 giver også mulighed for, at man som forælder via TP-Links “parent control” kan holde øje med og kontrollere netværkssider – både apps eller URL-sider – og på den måde bedre holde styr på sine børns skærmtid – selv når man ikke er hjemme.

Man kan også automatisk få tilsendt månedsrapporter til sin mobil og på den måde holde sig opdateret om netværksaktiviteterne i ens hjem.

 

 

Hurtig og kraftig

TP-Link Deco M5 er udstyret med en kraftfuld quad-core processor og udnytter den nyeste mesh-teknologi til at sikre brugerne Wi-Fi, der altid virker, uanset hvor i hjemmet, man befinder sig.

Dual-band AC3100-systemet leverer dataoverførselshastighed på hele 400Mbps på 2.4GHz-frekvensbåndet og 867Mbps på 5GHz-frekvensbåndet, og samtidig understøtter systemet MU-MIMO data-streaming.

3-10 enheder

Deco M5-systemet består af tre netværksenheder, som placeres, så ens Wi-Fi system dækker hele hjemmet.

Et hus på op til 418 kvm kan dækkes med de tre enheder, som medfølger.

Er der behov for endnu større rækkevidde, er det nemt at tilføje yderligere enheder (op til 10 Deco M5-enheder kan tilføjes samme netværk).

 

 

 

Adaptive Routing Technology

TP-Links såkaldte “Adaptive Routing Technology” (ART) sørger for, at ens netværk altid opererer på højeste hastighed ved altid at identificere den hurtigste vej til stabilt netværk – dvs. at ens enhed automatisk kobles på den Deco M5-enhed, der giver bedst netforbindelse, der hvor man befinder dig.

Deco M5 optimerer automatisk forbindelserne mellem enhederne, så man automatisk kobles på den enhed, der er tættes på. På den måde slipper man for, at forbindelsen på fx mobilen forringes, når man bevæger sig fra rum til rum.

Med Deco har brugere også mulighed for at kontrollere, hvordan båndbredden anvendes, hvilket gør det nemt at prioritere tjenester og enheder med aktiviteter som fx onlinespil, streaming i HD-kvalitet og videosamtaler, som “belaster” netværket mere end mindre tunge aktiviteter.

 

Video

Produktvideo til TP-Link Deco M5

 

Resumé nøglespecifikationer

  • Stabil trådløs opkobling til hele hjemmet
  • Omfattende sikkerhedsfunktioner og forældrekontrol med TP-Link HomeCare
  • Anti-virus og beskyttelse mod skadelige programmer via Trend Micro*
  • Enkel installation med billedguide via TP-Links mobile Deco-app (iOS og Android)
  • Adaptive Routing Technology (ART) identificerer den bedste vej til opkobling og sørger for, at hastigheden er så hurtig som muligt hele tiden
  • QoS giver optimal Wi-Fi-dækning til hele hjemmet ved automatisk at prioritere bredbånd til de forskellige opkoblede enheder
  • Fjernstyring gør det muligt at kontrollere netværket, uanset hvor man befinder sig
  • 2 års garanti og ubegrænset teknisk support 24/7 via telefon eller e-mail

 

 

Pris og tilgængelighed

TP-Link Deco M5 koster kr. 2.499,- for grundpakken med 3 enheder.

Kommer snart til salg hos udvalgte forhandlere.

 

Annonce