Forside Produkter Mobil

Lumia 950 var næsten en Surface-telefon

-

Microsoft lavede næsten en Surface-telefon sidste år – hvilket tyder på, at de måske stadig har planer om det.

For nyligt lancerede firmaet den nyeste opdatering af Surface Pro-tablet’en, hvilket sammen med Surface Book, Surface Laptop og Surface Studio skaber en afrundet kollektion af hybrid’er, bærbare, alt-i-en-pc’er og tablets.

Annonce:

Det eneste, der mangler er en phablet eller en smartphone i Surface-serien. Men det er Microsoft åbenbart helt klar over.

Windows Central har fået fingre i en video, der viser en tidlig udgave af, hvad der måske bliver den sidste, store Windows Phone-satsning, Lumia 950.

Denne var meget mere Surface-agtig, hvilket blandt andet kan ses på, at den kan bruges sammen med Surface Pen. Et smartccover, der ser ud til at høre til, har endda en holder til pennen.

Den færdige udgave af Lumia 950 kunne også bruges som en pc, hvis man sluttede den til en dock, men var stadig ikke en fuldblods Surface i mindre format. Den har vi stadig til gode.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.