Forside Nyheder

Minister: Hvad er godt tv og radio for dig?

-

Kulturminister Mette Bock vil have input fra danskerne til emnerne for næste medieforlig.

Det nuværende medieforlig, der definerer mediernes rolle, løber frem til og med næste år. Så i løbet af 2018 skal der forhandles en ny aftale.

Annonce:

Men hvad er godt tv og hvad er god radio for dig?

Det vil kulturminister Mette Bock gerne høre mere om, og derfor er der nu lanceret en hjemmeside hvor danskerne kan komme med deres input.

På hjemmesiden, med navnet ‘Antennerne Ude’, kan alle frem til september kan komme med input til, hvilket dansk medieindhold, de vil se, lytte til eller læse på tv, i radio, aviser eller på nettet fremover.

“Jeg vil gerne have en åben, offentlig samtale om fremtidens danske medieindhold. I vores medievirkelighed går alting rasende stærkt. Forskellen i mediebrug generationerne imellem har aldrig været større, og udenlandske medier som Facebook, YouTube og Netflix tager både opmærksomhed og ressourcer fra det danske indhold”, fortæller Kulturminister Mette Bock, og fortsætter:

“Vi skal tale om vores ønsker til det indhold, der samler os som befolkning, dét vi lærer noget af, identificerer os med og føler os udfordret af. Dét de udenlandske medier ikke kan give os. Vi skal tale om, hvordan vi skaber det bedst mulige danske indhold til befolkningen – og hvordan vi sikrer, at det når alle befolkningsgrupper”.

Ideen er at fremtidens danske mediepolitik skal være mere end blot et mellemværende mellem branchen og politikerne, men befolkningen skal inddrages mere i processen. ministeren vil have “antennerne ude” overfor borgernes input – vores input.

Se mere på antennerneude.dk samt på facebook/antennerneudedk

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.