Forside Indhold og distribution Film

’Silicon Valley’ får en femte sæson – men uden T.J. Miller

-

Nogle gange bliver tv-stjerner bare for store til den lille skærm.

Det synes at være tilfældet med T.J. Miller, der spiller den helt utroligt irriterende Erlich Bachman (bill.) i ’Silicon Valley’ på HBO. Det er netop blevet bekræftet, at serien får lov at vende tilbage med en femte sæson, når den nuværende sæson har rullet over skærmen.

Men det bliver uden Miller. HBO har bekræftet at manden, der ellers lægger hus til nørderne i serien, bliver skrevet ud af handlingen. Hvorfor det sker, vides ikke, ud over at afskeden med Erlich Bachmann-karakteren åbenbart sker ”i enighed” ifølge HBO.

Det kan dog være fordi, Millers karriere har lidt mere fart på end de andre i serien. I juni kommer et af hans stand-up-shows som en special på HBO, han har sin egen serie på Comedy Central, hvor han spiller Gorburger, et rumvæsen med en stor kærlighed til jordisk popkultur, og derudover har han gang i en masse spillefilm.

Blot indenfor de sidste 3-4 år har han været med i den sidste ’Transformers’-film, ’How to Train Your Dragon’-serien, ’Big Hero 6’, ’Deadpool’ og han har en af hovedrollerne i den kommende Emoji-film (ja, der kommer sådan én). Han er også med Steven Spielbergs næste, store sci-fi-satsning, ’Ready Player One’.

Så måske er det ikke så mærkeligt, at han ikke har tid til ’Silicon Valley’ mere.

 

 

Annonce