Forside Produkter Mobil

3-kunder får rabat på Bonniers magasiner

-
Wype. Foto: recordere.dk

Teleselskabet 3 har indgået samarbejde med den digitale app WYPE, som giver ubegrænset adgang til alle Bonniers magasiner.

Fra den 19. juni kan 3’s kunder stille sommerens læselyst med magasiner som Illustreret Videnskab, National Geographic, Bilmagasinet, Alt om historie og Komputer for alle.

3 har indgået en aftale med bladtjenesten Wype, der er en slags “Netflix” for blade, her med adgang til alle magasinerne fra Bonnier. 17 magasiner i alt.

Det er ikke pålagt abonnementet, men en mulighed der kan abonnereres på ved siden af, og gøres det gennem 3 er der er besparelse på 20 kr/måned.

“Med WYPE kan vores kunder samle alle deres yndlingsmagasiner på mobilen eller ipad’en og tage dem med på sommerferien”, fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 og fortsætter:

”Samtidig er det vigtigt for os, at WYPE er en tilvalgstjeneste og ikke noget, vores kunder bliver påtvunget gennem et abonnement”.

Wype er gratis den første måned og kan opsiges fra dag til dag. 3-kunder betaler 79 kr/måned (normalprisen er 99 kr/måned).

 

Annonce