Forside Nyheder

TV 2 er klar med bingo i reklamerne

-
Nu kommer der bingo i reklamerne på TV 2. Foto: TV 2

TV 2 lancerer ReklameBingo. Se her hvordan du spiller med på bingo i reklameblokkene.

TV 2 vil gerne øge opmærksomheden om reklamerne på TV. Så nu lanceres ReklameBingo, hvor der kan vindes præmier ved at spille med under reklamene.

ReklameBingo bygger på det kendte bingo-format, hvor spillet er bygget op omkring en bingoplade.

Men her er de traditionelle numre på pladen skiftet ud med logoer fra TV 2s annoncører.

Når et firmas reklame vises på tv-skærmen kan deres logo vendes på spillepladen i den tilhørende app. Ligesom et nummer der trækkes ud, her bare et logo der trækkes ud.

 

Skærmbilleder fra app’en til ReklameBingo

 

Flere seere og mere viden

Bingospillet skal øge opmærksomheden på reklameblokken og skabe ny digital brugerinddragelse. Samtidig kan det gøre annoncørerne klogere på seernes reklameforbrug.

“Der er et meget klart formål med lanceringen af ReklameBingo. Vi ønsker at øge opmærksomheden omkring annoncørernes reklamer og fastholde endnu flere seere i reklameblokken. En øget opmærksomhed på reklameblokken vil have en helt konkret værdi for vores annoncører, der gennem brugernes øgede fokus på skærmen får løftet kendskabet til deres kampagner”, fortæller Christian Godske, der er Head of Commercial Product Development på TV 2, og fortsætter:

“Initiativet skaber samtidig også nye digitale muligheder for brugerinddragelse og -involvering i form af second screen-tilbud til de mange danskere, der sidder med enten deres smartphone eller tablet foran tv-skærmen”.

 

Skærmbilleder fra app’en til ReklameBingo

 

Sådan spiller du med

TV 2 ReklameBingo er en app der kan hentes til Android og Apple telefoner og tablets.

Hent TV 2 ReklameBingo i Apple App Store

Hent TV 2 ReklameBingo i Google Play for Android

 

Annonce