Forside Nyheder

Prisen rasler ned på HTCs VR-briller

-

På få måneder er prisen på HTCs satsning indenfor VR-briller blevet en del billigere.

HTC satser på VR – Virtual Reality – i år og frem.

Annonce:

Med lanceringen af Vive-brillerne og direkte partner til VR-initiativer på spilplatformen Steam, der forsøger den Taiwanesiske mobilproducent at sætte skub i det virtuelle marked. Via HTCs Vive X-initiativ pumpes 100 millioner dollar ind i startups, der arbejder med VR.

Men noget tyder på at salget af VR-brillerne ikke helt har fulgt med i det tempo som HTC gerne ser, og nu annonceres et prisfald.

Startende fra i dag bliver HTC Vive ca. 1.500 kr. billigere.

Ifølge pristjenesten Pricerunner, så kostede HTC Vive i slutningen af maj kr. 7.500 og ligger nu på kr. 6.500, med tilbud omkring kr. 6.000 i perioder.

Med de nye priser sælges VR-brillerne vejledende til €699, svarende til kr. 5.250,- så butiksprisen kan nok ventes under 5.000 kr. snart.

HTC Vive byder på et hav af indstillingsmuligheder, og regnes derfor mere som en brille til VR-entusiasten end til nybegynderen. Men med de seneste prisfald begynder den at være interessant for alle der vil dyrke VR til f.eks. spil.

Dagsprisen på HTC Vive kan følges her.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.