Forside Produkter Mobil

3’s kunder kan fra i dag også roame i Thailand

-
3LikeHome virker fra i dag også i Thailand.

3 udvider 3LikeHome roaming med Thailand.

I dag udvider teleselskabet 3 sit koncept 3LikeHome, og det betyder, at 3’s kunder med 3LikeHome i deres abonnement kan bruge telefonen i Thailand til samme priser som i Danmark. Dermed bliver 3 det første teleselskab, som kan tilbyde sine kunder fri roaming i Thailand.

For de mange danskere, som er godt i gang med at planlægge rejsen til Thailand, er det slut med at skulle bekymre sig om at opstøve wi-fi eller slukke mobilen, når flyet lander på drømmedestinationen.

Annonce:

Fra i dag kan kunder hos 3 frit bruge mobilen til at dele sine ferieminder på de sociale medier, ringe hjem eller blive opdateret på de seneste nyheder hjemmefra uden at skulle bekymre sig om telefonregningen. 3 udvider nemlig konceptet 3LikeHome til også at omfatte den populære feriedestination Thailand.

 

Thailand er populært feriemål for danskerne

Thailand har længe været et af danskernes fortrukne oversøiske rejsemål, især om vinteren, når kulden og mørket trænger sig på. Epinions nye rejseanalyse ”Sådan Rejser Danskerne 2017”, viser da netop også, at Thailand er i danskernes top 3 over rejsedestinationer i vinterhalvåret. Hos Norwegian mærker man også den store interesse fra de danske rejsende, som hurtigt fylder sæderne ud ombord på flyet mod sol og varme.

Siden vi startede vores flyvninger mellem København og Bangkok i 2014, har vi mærket stor efterspørgsel fra danske rejsende. Thailand er et utroligt eftertragtet rejsemål, og de to ugentlige afgange vi har i vintersæsonen er stort set altid helt fyldte. Det er tydeligt, at danskerne værdsætter en billig og komfortabel rejse i topmoderne fly til en af verdens mest populære destinationer”, siger Norwegians danske kommunikationschef Daniel Kirchhoff.

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, 3
Forrige artikelLad være med at ødelægge glasset bag på din nye iPhone 8
Næste artikelCanal Digitals fremtidige tv-oplevelse bygges på Android TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.