Forside Nyheder

Ataribox kommer til foråret og kan også bruges til streaming

-

Retro-gamere kan godt begynde at glæde sig.

Atari har nu ladet de første officielle detaljer om den kommende Ataribox slippe ud, selv om det stadig ikke er meget, de vil sige.

Annonce:

Det vi nu ved, takket være et email-nyhedsbrev fra spilproducenten, er at Ataribox bliver tilgængelig via en Indiegogo-crowdsourcing-kampagne til foråret.

Designet bliver som forventet inspireret af den klassiske Atari 2600-konsol. Den kommer til at koste i omegnen af 250-300 dollar, så en dansk pris vil formentlig ligge på 2000-2500 kroner.

Selve boksen bliver baseret på en AMD-processor baseret på Linux, hvilket åbner op for en masse modifikationsmuligheder og måske vil man endda kunne spille spil på den, der er lavet til andre platforme.

Atari har selv endnu ikke villet ud med, hvilke spil, Ataribox kommer med fra fødslen. Det vil de dog begynde at udtale sig om snart, lover de.

Ud over spilfunktionen vil Ataribox dog også kunne bruges som streamingboks, så vi kan formentlig forvente muligheden for at bruge apps som Netflix og Spotify m.v. på den.

 

Annonce:
Forrige artikelNy, dansk-designet højttaler tager kampen op mod Sonos
Næste artikelKonkurrencerådet godkender Boxer salg.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.