Forside Nyheder

Apple bekræfter: Apple Pay klar til Danmark

-
Foto: recordere.dk

Opdatering: Apple bekræfter (se nederste afsnit)

Selv Apple er begyndt at klargøre en formodet dansk lancering af Apple Pay i næste uge.

Tidligere i denne uge skrev det svenske magasin MacPro, at efter deres oplysninger så vil Apple Pay blive lanceret i Danmark, Sverige og Finland i næste uge.

Annonce:

Efter deres oplysninger sker det i samarbejde med banken Nordea.

Apple fortalte tilbage i begyndelsen af august måned at deres betalingsløsning ville komme til Danmark senere i år, men dette uden at annoncere nogen premieredato.

Nu lader det til at være meget snart, for selv Apple er begyndt at forberede en dansk lancering.

 

Apple har opdateret dansk ‘Apple Pay’-side.

På deres danske support-side, der beskriver hvordan man kommer igang med Apple Pay, der har de netop udskiftet illustrationerne med danske.

Tidligere var det de amerikanske illustrationer der blev vist på den side, men nu vises istedet iPhone-eksempler med dansk indhold.

De kilder MacPro har talt med fortæller at premieredatoen for Apple Pay i Danmark, Sverige og Finland bliver tirsdag d. 24/10.

 

Opdatering 23/10: Apple bekræfter

Nu har Apple selv omtalt at Apple Pay er klar til Danmark, og dermed bekræftet nyheden.

Det skete i forbindelse med åbningen af konferencen Money2020, hvor chef for Apple Pay,  Jennifer Bailey, gav en status.

Apple Pay er 3 år gammel og nu tilgængelig i 20 lande, med Danmark, Finland og Sverige som de seneste tilføjede, fortalte Jennifer om på scenen. Det skriver Chris Skinner, en anset financiel analytiker, på sin blog.

 

Annonce:
Forrige artikelPower åbner i Kgs. Lyngby
Næste artikelUber-sexchikane bliver til film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.